elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paula Nieto, exaltada com a Fallera Major Infantil de València 2023

Paula Nieto, exaltada com a Fallera Major Infantil de València 2023
  • Comença de manera oficial el regnat de Paula Nieto com la màxima representant de les Falles en 2023

Galeria de fotos
Exaltació Fallera Major Infantil de València 2023
Exaltació Fallera Major Infantil de València 2023
MÉS FOTOS
Paula Nieto, exaltada com a Fallera Major Infantil de València 2023 - (foto 2)
Paula Nieto, exaltada com a Fallera Major Infantil de València 2023 - (foto 3)
Paula Nieto, exaltada com a Fallera Major Infantil de València 2023 - (foto 4)
Paula Nieto, exaltada com a Fallera Major Infantil de València 2023 - (foto 5)

València ha viscut de nou una vesprada màgica amb l'exaltació de la seua Fallera Major Infantil, Paula Nieto i la seua Cort d'Honor. Les màximes representants dels fallers més xicotets han estat acompanyades per Laura Mengó, Fallera Major 2023 i la seua Cort d'Honor, els qui van viure aquest divendres el seu moment més especial després de ser aclamades pel món faller en la seua exaltació.

Paula Nieto Medina té 11 anys i és fallera des que va nàixer, pertany a la comissió Azcárraga-Fernando el Catòlic del sector Botànic-La Petxina, convertint-se en la primera Fallera Major infantil de València de la seua falla.

Li encanta participar en les presentacions ballant i interpretant a l'escenari. Però, a més, entre les seues aficions es troba el dibuix i fer lettering. El seu acte preferit és la Cremà perquè, a pesar que és una nit una mica trista, al mateix temps està plena de noves il·lusions.

Amb gran emoció, Paula ha complit un dels seus somnis en recórrer el corredor fins a l'escenari, en el qual l'alcalde de València, Joan Ribó, li ha imposat la banda que la reconeix de manera oficial com a Fallera Major Infantil 2023, donant així comence el seu regnat.

També ha sigut un dia molt destacat per a la seua Cort d'Honor, composta per: Vera Pérez, Daniela Tirado, Daniela Font, Lara Vizcaíno, María Elena Blanquer, Daniela Segura, Olympia García, Paula Abel, Sofía Galve, Carla Tomás, Beatriz Simón i María Requeni.

Per a portar-li la banda, Paula ha triat al seu germà, Miguel Nieto Medina. Ell ha sigut l'encarregat de portar-li la banda i també de posar als seus peus el coixí una vegada va ocupar la Cadira d’Or com a Fallera Major Infantil de València.

Per a la joia i el ram, Paula ha comptat amb les seues cosines Lola i Manuela Bardera Medina, filles de la seua tia Lola Medina Martín ‘Loluca’, que va ser component de la cort d'honor infantil en 1996.

Per a a l'exaltació de Paula Nieto i la seua Cort d'Honor, han participat les dues comissions guanyadores del XXXVI concurs infantil de playbacks en les modalitats de grup A i grup B. Es tracta de les Falles Bisbe Amigó i Acàcies-Picayo que han tornat a fer vibrar als més xicotets amb "Pinotxo va a l’escola" per part de la comissió de La Roqueta-Arrancapins i “Mamà, vull ser… humà” per part de la falla de Benicalap.

Per a concloure l'acte, la mantenidora de la Fallera Major Infantil de València, Amparo Sospedra, li ha dedicat unes paraules a Paula, desitjant-li molta sort en el seu regnat com la màxima representant de les festes grans de València.

Pujar