elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Patricia Zurano: "Les tretze companyes de la Cort d'Honor Infantil som molt vàlides"

Entrevista amb Patricia Zurano Cívic, candidata a Fallera Major Infantil de València 2022
Entrevista amb Patricia Zurano Cívic, candidata a Fallera Major Infantil de València 2022
  • Entrevista amb la candidata a Fallera Major Infantil de València 2022 i membre de la comissió Cuba Puerto Rico - Sueca i Filipines

MÉS FOTOS
Patricia Zurano: "Les tretze companyes de la Cort d'Honor Infantil som molt vàlides" - (foto 2)
Patricia Zurano: "Les tretze companyes de la Cort d'Honor Infantil som molt vàlides" - (foto 3)
Patricia Zurano: "Les tretze companyes de la Cort d'Honor Infantil som molt vàlides" - (foto 4)

Patricia Zurano Cívico està vivint un somni. Encara no ha assimilat que fa uns dies era el seu nom el que sonava a Fonteta i, des d'aquest dia, és candidata a Fallera Major de València 2022. Elperiodic.com ha entrevistat a les tretze candidates i hui coneixem a aquesta xiqueta d'onze anys que estudia 5è de Primària al Col·legi Germans Maristes i és fallera de la comissió Cuba Puerto Rico - Sueca i Filipines.

Fallera des que va néixer (posseeix el Distintiu d'Or) diu que s'ha criat amb la festa i per això li agrada tant: "Els meus actes favorits són la recollida de Premis i l'Ofrena", ens explica. Entre les seues aficions també estan tocar el piano i cantar, i ara li agradaria aprendre a tocar també la guitarra.

No s'imagina fer l'Ofrena a la Mare de Déu sent de la Cort d'Honor però reconeix que "ha de ser super màgic i segur que no ho oblidaré mai".

Per a ella ser Fallera Major Infantil de València seria tot un somni i totes les seues companyes podrien ser-ho: "Les tretze som molt vàlides". Ella es defineix com una xiqueta amb saber estar, simpatia i "ganes de mes".

Pujar