elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els parcs i cementeris de València romanen tancats a causa del fort vent i els treballs de neteja

Els parcs i cementeris de  València romanen tancats a causa del fort vent i els treballs de neteja
  • A causa de l'alerta meteorològica existent, s'estan fent treballs de revisió de l'estat d'instal·lacions i arbratge en cementeris i parcs

  • Els enterraments programats en els cementeris se celebraran amb normalitat

  • Les instal·lacions esportives municipals a l'aire lliure s'estan inspeccionant durant el matí per a comprovar que estan en bones condicions per a reprendre les activitats

 

L'Ajuntament de València manté tancats els 7 cementeris municipals i els parcs barrats de la ciutat pel fet que l'alerta groga de l'AEMET per vent i risc costaner continua activa en el litoral valencià, fins a les 17 hores d'aquest divendres. En aquest sentit, també s'estan fent treballs de neteja i revisió de l'estat d'instal·lacions i arbratge. Aquesta actuació es duu a terme per precaució i seguretat del públic. Així mateix, en els cementeris municipals es mantenen els enterraments previstos i es treballa perquè reòbriguen les instal·lacions amb normalitat el dissabte.

Per part seua, segueixen tancats els parcs i jardins que compten amb clos fins a dur a terme la revisió de desperfectes generats per les fortes ratxes de vent que han afectat la ciutat durant les últimes hores, per la qual cosa romandran així fins a un altre avís.

A més, les instal·lacions esportives municipals, seguint el seu protocol d'actuació, i a causa de l'alerta groga, mantenen la suspensió de les activitats nàutiques i caldrà extremar les precaucions en aquelles activitats que es realitzen a l'aire lliure en les instal·lacions pròximes a la costa. En el cas de la resta d'activitats esportives a l'aire lliure s'inspeccionaran durant el matí totes les instal·lacions per a comprovar que no hi ha desperfectes i poder obrir amb normalitat i celebrar les activitats previstes. Des de la Fundació Esportiva Municipal informaran sobre les actualitzacions de les instal·lacions i activitats a través dels seus canals.

Es recorda a la ciutadania que cal actuar amb prudència davant els forts vents i mantindre la vigilància en les zones arbrades pel risc que les circumstàncies atmosfèriques puguen produir fractures i caiguda de fulles i branques dels arbres. L'Ajuntament informarà de l'evolució de la situació a través de tots els canals municipals d'informació.

 

 

Pujar