20 de gener de 2021 20/1/21

Vox paralitza el centre de València amb la seua manifestació “motoritzada” contra el Govern

Vox paralitza el centre de València amb la seua manifestació “motoritzada” contra el Govern - (foto 1)
  • El partit critica la gestió de l'Executiu de la crisi sanitària i calcula que han participat uns 10.000 cotxes

MÉS FOTOS
Vox paralitza el centre de València amb la seua manifestació “motoritzada” contra el Govern - (foto 2)
Vox paralitza el centre de València amb la seua manifestació “motoritzada” contra el Govern - (foto 3)

La manifestació “motoritzada” convocada per VOX per a protestar per la gestió de la crisi sanitària del coronavirus ha paralitzat aquest dissabte el centre de la ciutat de València, amb una participació d'uns 10.000 cotxes segons les estimacions del partit.

El pas de cotxes que ha arrancat en el Passeig de l'Albereda, ha anat arribant a la Plaça de Sant Agustí amb una duració de més de 2 hores.

Ignacio Gil Lázaro, diputat i vicepresident de la Mesa del Congrés ha declarat després de la manifestació que “Aquesta és l'expressió real del cansament i, al mateix temps, de l'esperança de la gent. Cansament d'un govern mentider, inútil, il·legítim pel seu origen. Un govern que ha actuat amb plena negligència criminal causant milers de morts i la ruïna nacional”.

“Hui ja és evident, perquè els documents són ací, que el govern coneixia la gravetat i la que es venia damunt i les recomanacions dels organismes internacionals perquè el 8 de març no hi haguera concentracions massives i van desoir això per interessos partidistes multiplicant els nivells de contagi i causant milers de víctimes” ha afirmat.

Gil Lázaro ha criticat també al govern per “haver manat als sanitaris, forces de seguretat de l'estat, militars i treballadors dels serveis essencials a lluitar contra el virus sense la més mínima protecció” i ha denunciat “les esbandides i les comissions que s'han produït en la compra de material de protecció”.

En aquesta mateixa línia, ha retret al Govern central el “haver abandonat a la seua sort a milers d'ancians condemnant-los a morir en les residències i haver enviat a l'atur a milers de treballadors”. “El poble està dient basta. Un poble que vol continuar sent lliure i que veu en VOX una esperança, una alternativa patriòtica, democràtica i social” ha afirmat el diputat.

Pujar