elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obrin una maleta en l'aeroport de Manises i es troben quasi 3 quilos de cocaïna

Obrin una maleta en l'aeroport de Manises i es troben quasi 3 quilos de cocaïna

  La Guàrdia Civil de València deté en l'aeroport a un passatger d'un vol procedent de Sud-amèrica que transportava 2.722 grams de cocaïna en la seua maleta de viatge.

  Els fets van tindre lloc després del vol amb arribada el mes de desembre passat a l'aeroport de València. Els agents van seleccionar a un dels passatgers el qual procedia d'un vol de Sud-amèrica.

  Després del visionat del seu equipatge per escàner – RX els agents van detectar com tot el contorn de la maleta presentava un gruix superior a l'habitual i presència de matèria orgànica. Una vegada buida la maleta van detectar que tenia un pes excessiu a l'habitual. Va ser llavors quan es va descobrir una pasta marró solidificada que era la que formava la pròpia estructura de l'equipatge.

  Els agents de la Guàrdia Civil van sotmetre la substància al reactiu narco test, donant com a resultat positiu en cocaïna. El pes total de la substància trobada ascendix a 2.722 grams.

  A conseqüència d'esta actuació es procedix a la detenció d'un home de 42 anys i de nacionalitat peruana a qui se li imputa un delicte contra la salut pública. El detingut ja ha ingressat a la presó.

  En l'operatiu han participat agents pertanyents a la Unitat d'Anàlisi Investigació Fiscal i Fronteres de l'aeroport de València en col·laboració amb el Servici Fiscal d'este.

  Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 de Quart de Poblet (València).

  Pujar