7 de desembre de 2019 7/12/19

Oberta la inscripció a la segona edició del curs en línia sobre menors i alcohol

  L'Ajuntament, a través del Pla Municipal de Drogodependències de la Regidoria de Sanitat i Salut, i en col·laboració amb la Fundació d'Ajuda contra la Drogoaddicció, ha convocat la segona edició del curs de formació en línia 'Alcohol i Menors', que es desenvoluparà entre el 12 de febrer i el 28 de maig. S'oferixen 60 places gratuïtes a docents i professionals de l'àmbit de la joventut del municipi de València.

  El curs, de 50 hores de duració, està dirigit a docents, educadors, monitors d'oci i temps lliure, animadors socioculturals, responsables de projectes i polítiques de prevenció d'addiccions i tècnics i professionals de l'àmbit de la joventut del municipi de València. Les inscripcions, gratuïtes fins a completar 60 places, han de realitzar-se a través del següent formulari web: http://www.aulavirtualfad.org/inscripciones/alcmenorval19

  El consum d'alcohol per part de menors i jóvens «és actualment un fenomen que preocupa no només a famílies i educadors, principals agents de la socialització d'adolescents i jóvens, sinó a la societat en el seu conjunt, que està sent testimoni d'una relació que cada vegada s'estretix i aferma més», ha explicat la regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau. L'edil ha assenyalat que «els consums d'alcohol són un fenomen cultural arrelat en els valors socials, en les prioritats col·lectives, en la forma d'entendre i percebre diferents reptes i demandes de la vida i, per tant, no són el resultat únicament de la relació d'unes substàncies amb uns possibles consumidors».

  L'objectiu del curs en línia 'Alcohol i Menors', que tindrà lloc entre el 12 de febrer i el 28 de maig, és analitzar els factors que s'han de tindre en compte a l'hora de dissenyar i desenvolupar propostes d'intervenció preventiva. A més de la reflexió teòrica, es plantejaran activitats específiques per posar en pràctica en el context de l'educació formal i no formal.

   

  ocultar
  Oberta la inscripció a la segona edició del curs en línia sobre menors i alcohol
  Pujar