elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
NOU CONCEPTE D'OCI

Un oasi amb ubicació encara desconeguda, el proper gran canvi a la Plaça de l'Ajuntament

Un oasi amb ubicació encara desconeguda, el proper gran canvi a la Plaça de l'Ajuntament
  • El Alto i Salir en València s'uneixen per crear un “concepte de restauració i lleure mai vist” a la ciutat

MÉS FOTOS
Un oasi amb ubicació encara desconeguda, el proper gran canvi a la Plaça de l'Ajuntament - (foto 2)

El projecte de reforma de la Plaça de l'Ajuntament s'ha convertit en un tema d'actualitat les darreres setmanes. Es tracta d'un nou horitzó verd que s'obre davant d'aquesta plaça, ara de vianants, i que no tindrà res a veure amb el que un pot observar avui dia.

Tot i això, hi ha un altre projecte en aquest emblemàtic i cèntric emplaçament de la ciutat, un espai del qual poc se sap i que porta mesos de treball per convertir-se en 'un autèntic oasi amb València als seus peus', sumant-se al canvi que pretén ser la reforma de la pròpia plaça per al centre de la ciutat.

Així, a la recerca del canvi de perspectives i horitzons, va nàixer la unió de Salir en València i El Alto, dos dels majors grups empresarials de la ciutat en oci i restauració respectivament, per crear un nou espai i concepte amb magnificència.

Una ubicació per desvetllar i un concepte 'nou' a la ciutat

Se sap poc de la ubicació exacta d'un projecte que promet 'una visió diferent de València', encara que com comenten els seus creadors 'no deixarà ningú indiferent'.

"Estem davant d'un dels projectes més importants que ha vist el centre de València en molt de temps", assegura Oscar Iglesias, director de Salir en Valencia, grup referent amb més de 20 anys d'experiència en creació d'esdeveniments i oferta cultural i innovadora. Les múltiples marques i espais de tendència que gestionen a València es caracteritzen per les propostes creatives, a més d'estar en ple procés d'expansió tant a Madrid com a Eivissa.

Tot i que haurem d'esperar fins a principis del 2023 per descobrir aquest nou espai, cal estar atent pel centre de la ciutat si voleu conèixer tots els detalls d'aquest autèntic misteri. Tot i això, el que els seus creadors tenen molt clar del seu futur èxit és que l'ànima del projecte el conformaran cinc pilars claus i que donaran a tot aquell que el visite 'una nova visió de la ciutat': cultura, esdeveniments, cocteleria, gastronomia i innovació.

També cal destacar que tot allò relacionat tant amb gastronomia com cocteleria, comptarà amb ingredients de km.0 i col·laboracions amb productors locals amb la idea d'oferir una experiència única del cor de València.

En aquest sentit, Fernando Aliño, que juntament amb els seus germans Isabel i Ignacio dirigeixen El Alto, un dels grups de restauració i esdeveniments més importants de la Comunitat Valenciana, comentava que la 'novetat i innovació són dos termes que descriuen a la perfecció el que encara ha d'arribar, hem volgut unir la cultura de la nostra ciutat amb una proposta d'alt valor al cor de València'.

Noms propis darrere de l'equip de treball

Aquest nou projecte, que veurà la llum a principis del 2023, comptarà amb la col·laboració de grans noms valencians com el dissenyador Ausias Pérez, propietari de T.O.T Studio i responsable de campanyes per a Nathy Peluso o Rosalía, entre molts altres, així com l'estudi de arquitectura Janfri & Ranchal, amb més de 30 anys d'experiència, i col·laboradors d'empreses com Porcelanosa, a més de ser els responsables de la reforma de llocs tan de moda a València com Hotel Six Senses d'Eivissa, restaurant Vaqueta o Hotel Vallier.

Així, l'equip està treballant perquè València reba aquest nou oasi al cor de la ciutat, en un entorn pensat i dissenyat per oferir una experiència única de València, com afirmen els seus creadors. I encara que caldrà esperar fins a començaments del proper any per descobrir en primera persona l'espai, podreu trobar més informació sobre el projecte a www.oasisenelcorazondevalencia.com.

Pujar