23 de setembre de 2020 23/9/20

Las Naves col·labora amb Berklee i el Fons ODS per la igualtat de gènere en la indústria musical

  Las Naves Centre d'Innovació Urbana col·laborarà el pròxim 22 de març amb el campus de Berklee a València i el Fons d'Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides en la iniciativa Shifting the Conversation: Towards Balance in Music, que tindrà lloc de 11h a 13:30h a l'Aula Magistral del Palau de les Arts Reina Sofia. Es tracta d'una trobada amb professionals molt influents en la indústria musical de la talla de Yvette Noel-Schure - relacions públiques de Beyoncé, nomenada Top Woman in Music Business per la revista Billboard en 2016; i que també ha treballat amb Mariah Carey, Will Smith, Jessica Simpson, Prince, John Legend, Adele o Destiny's Child- Salomé Limón -Presidenta i fundadora de PIAudio (Associació Iberoamericana de Productores i Enginyeres d'Àudio), membre actiu de l'Acadèmia dels Grammy i dels Grammy Llatins, de la Women's Àudio Mission i de l'Àudio Engineering Society-, Alf Olofsson -Director artístic, productor musical i propietari de Raw Power UK-, Patricia Abdelnour -Directora d'International Affairs per a la Fundació Musical Simón Bolívar (El Sistema) i patrona d'Acció Social per la Música- i Pablo Munguía -nominat a 19 Primetime Emmy Awards, guanyador de sis Emmys, i que ha treballat amb artistes com Celine Dion, Britney Spears, Robbie Williams, Madonna i Alicia Keys.

  Las Naves mostra el seu suport a Berklee en aquesta trobada, un més dels diversos projectes que el campus duu a terme per a empoderar a les dones en la indústria de la música. Shifting the Conversation: Towards Balanç in Music aposta per la celebració i el foment de la diversitat com a font d'innovació.

  La jornada es desenvoluparà en forma de panell, enfocant-se a detectar i establir pràctiques tangibles a implementar per a promocionar la diversitat i aconseguir la igualtat de gènere. El panell serà moderat per Paloma Durán, directora del Fons d'Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

  Els ODS són 17 objectius a aconseguir abans de 2030 i inclouen igualtat de gènere i la reducció de desigualtats com a prioritats clau. En particular, la igualtat en el Mercat laboral es considera essencial per a aconseguir aquests objectius. No obstant açò, les dones, les persones amb discapacitats i altres grups s'enfronten a dificultats per a participar activament i per a triomfar en la indústria.

  Aquesta iniciativa ha sigut dissenyada com a plataforma per a inspirar als professionals del futur a visualitzar canvis assolibles que volen veure en la indústria. L'esdeveniment transcorrerà íntegrament en anglès i està obert a agents de la indústria musical, cultural i de l'entreteniment, així com a estudiants i al públic en general. L'entrada és lliure i gratuïta fins a completar aforament.

  Més info: https://valencia.berklee.edu/concerts-and-events/shifting-the-conversation-towards-balance-in-music/

  Pujar