elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Naix el segon fill de la futura alcaldessa de València, Mª José Catalá

Naix el segon fill de la futura alcaldessa de València, Mª José Catalá
  • Tant el xiquet com la mare es troben bé i ja estan a casa

Ha nascut el segon fill de Mª José Catalá, la futura alcaldessa de València pel Partit Popular. Segons ha pogut saber elperiodic.com, Francesc va nàixer divendres, avançant-se dues setmanes i tots dos es troben bé i ja estan a casa: “Algun dia t'explicaré el que hem estat capaços de fer junts. Benvingut al món Francesc, la meua vida sencera”, ha compartit Català a les seues xarxes socials.

Cinc dies després de guanyar les eleccions a la ciutat de València i ja arrencant el traspàs de poders a l'Ajuntament de València, Francesc ha volgut nàixer dues setmanes abans del previst.

 

La futura alcaldessa de la ciutat ha volgut mantenir en privat aquestes 48 hores el naixement del xiquet per estar a casa amb els seus disfrutant d'aquests moments tan especials, al relatat a elperiodic.com des de l'entorn de l'alcaldable.

Ara toca recuperar-se perquè en dues setmanes serà nomenada previsiblement alcaldessa de la ciutat. La cita és el 17 de juny, quan es constituixca la nova corporació i llavors s'haurà d'haver aclarit el misteri de les possibles aliances amb Vox ja que els 13 regidors que va obtenir el PP no li donen la majoria, cosa que l'obliga a sumar els quatre de Vox si vol arrabassar l'alcaldia a PSOE i Compromís.

Pujar