17 d’octubre de 2019 17/10/19

El monestir de Sant Miquel dels Reis acull la primera sessió del seminari 'La protecció jurídica dels béns Patrimonials'

El monestir de Sant Miquel dels Reis acull la primera sessió del seminari 'La protecció jurídica dels béns Patrimonials' - (foto 1)

El monestir de Sant Miquel dels Reis ha acollit la primera sessió del seminari "La protecció jurídica dels béns Patrimonials. Estratègies de gestió i conservació" del Màster de Conservació del Patrimoni Arquitectònic.

Organitzat per la Direcció General de Cultura i Patrimoni i la Universitat Politècnica, en col·laboració amb la Diputació de València i els ajuntaments de València i Alaquàs, tècnics i experts abordaran la gestió del patrimoni des de diversos punts de vista: cultural, artístic, jurídic, administratiu i de difusió i promoció.

El seminari es desenvolupa en tres seus: el monestir de Sant Miquel dels Reis, l'Escola d'Arquitectura de la Universitat Politècnica i el castell d'Alaquàs. Durant tres dies, les ponències als alumnes esbossaran els instruments legals que s'utilitzen per a protegir el patrimoni amb exemples pràctics i actuals de conservació i restauració.

ocultar
El monestir de Sant Miquel dels Reis acull la primera sessió del seminari 'La protecció jurídica dels béns Patrimonials'
Pujar