29 de setembre de 2020 29/9/20

Mobilitat Sostenible organitza una jornada tècnica sobre mobilitat, salut i seguretat viària

    L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Mobilitat Sostenible, i el Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de la Comunitat Valenciana han convocat per a dilluns, dia 18, una jornada tècnica sota el títol 'Mobilitat, salut i seguretat viària'. Esta cita està inclosa dins de les activitats programades amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat des d'este dissabte fins divendres de la setmana que ve.

    "Durant tota la setmana hi ha tot un seguit d'oportunitats per acostar la gent cap a la mobilitat del futur, una mobilitat més segura i sostenible. Entre totes les activitats programades hi ha concerts, un cicle de pel·lícules i molts punts de trobada com debats i jornades tècniques com esta que organitzem juntament amb el Col·legi d'Enginyers de Camins", ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

    La jornada tècnica començarà a les 10 del matí a la sala d'actes de la seu del Col·legi d'Enginyers de Camins, al carrer Lluís Vives de València, i comptarà amb especialistes com l'enginyer de Camins Emilio Monfort, membre de la Comissió de Mobilitat del Col·legi; Enrique Villalonga, enginyer de Caminos que analitzarà el Pla Director de Seguretat Viària; José Manuel Felisi, enginyer químic que parlarà de qüestions relacionades amb la qualitat ambiental, diagnòstics i acció, i Christian Kisters, enginyer en Planificació Territorial que se centrarà en la pacificació del trànsit i la seguretat viària.

    Durant la jornada s'obrirà un debat entre els diferents ponents i les persones assistents mentre que Grezzi i el degà del Col·legi, Federico Bonet, participaran en la cloenda d'esta trobada.

    Pujar