4 de desembre de 2020 4/12/20

Mobilitat convertix en zona per a vianants un vial en Forn d’Alcedo

Mobilitat convertix en zona per a vianants un vial en Forn d’Alcedo - (foto 1)
  • Prop de 300 persones de Forn d’Alcedo havien signat per demanar la pacificació del trànsit i acabar amb la inseguretat que generava la circulació dels vehicles en este vial

MÉS FOTOS
Mobilitat convertix en zona per a vianants un vial en Forn d’Alcedo - (foto 2)

El servici de Mobilitat Sostenible ha convertit en zona per a vianants el vial de l’avinguda d’Europa en Forn d’Alcedo, que discorre paral·lel a l’autovia V-31, i ha regulat com a zona residencial el seu voltant per millorar la seguretat viària, responent així a una demanda històrica del veïnat.

Prop de 300 persones de Forn d’Alcedo havien signat per demanar la pacificació del trànsit i acabar amb la inseguretat que generava la circulació dels vehicles en este vial. Es tractava d’un tram molt freqüentat pel veïnat que passejava o feia esport, però amb la circulació alhora de vehicles, la majoria de camí al polígon industrial utilitzant este camí com a via de servici, tot i l’escassa amplària de la calçada (dos metres) i l’absència de voreres. A més, molts camions d’important tonatge ignoren la senyalització que els prohibix l’accés, el que genera complicacions i accidents.

El servici de Mobilitat, que ha senyalitzat la zona i instal·lat reductors de velocitat, també ha regulat com a zona residencial el tram del camí d’Alabau entre el número 30 i la seua intersecció amb l’avinguda d’Ausiàs March, així com el vial secundari de l’avinguda d’Ausiàs March paral·lel a la V-31, que dona continuïtat a l’anterior, fins a la seua intersecció amb un vial sense nom a l’altura de l’avinguda d’Ausiàs March número 178.

 “Era una zona perillosa perquè circulaven molts vehicles, fins i tot camions de gran tonatge. Per això, hem realitzat esta actuació de pacificació, a petició dels veïns i veïnes, que ara ja podran accedir a les seus cases i passejar per la zona amb total seguretat”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, que ha visitat l’actuació amb veïns i veïnes i l’alcalde del poble, Ricard Bonet Segura.

Pujar