elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mercavalència i Confemercats celebren el nadal amb més de 400 plantes

Mercavalència i Confemercats celebren el nadal  amb més de 400 plantes
  • Santiago Ballester, president de Mercavalència entrega flors de pasqua als puestos dels mercats municipals

MÉS FOTOS
Mercavalència i Confemercats celebren el nadal  amb més de 400 plantes - (foto 2)
Mercavalència i Confemercats celebren el nadal  amb més de 400 plantes - (foto 3)

 

 

El president de Mercavalència, Santiago Ballester, ha entregat plantes de nadal de Mercaflor als puestos dels mercats municipals en una acció promoguda per Confemercats. El lliurament de les plantes es va realitzar amb l'objectiu de fomentar la compra en els mercats municipals i fer suport als comerciants locals. L'època nadalenca suposa una campanya important en la dinamització dels mercats municipals. La iniciativa de Mercavalència i Confemercats cerca, ademés de promoure l'esperit nadalenc en els mercats, ressaltar la importància d’estos espais com a punts de trobada en els barris. Santiago Ballester ha senyalat que “els mercats municipals són una part fonamental de la nostra ciutat. Són el lloc on els veïns es reuneixen per a comprar productes frescos i de qualitat. Els mercats són el cor dels barris i fan una gran labor social. Per això, és important que els ciutadans els coneguen i els secunden. Volem que la gent sàpia que els productes que s'embenen en els mercats municipals són de màxima qualitat i que els comerciants locals treballen dur per a oferir el millor als seus clients. Esperem que esta iniciativa anime a més persones a visitar els nostres mercats i a fer costat als nostres comerciants locals”

Per a Mercavalència i Confemercats és fonamental la promoció dels mercats municipals i conviden a la ciutadania a conéixer-los i valorar-los  no sols com a llocs de comerç, sinó també de trobada i convivencia. Són espais on la comunitat s'uneix i on es generen relacions pròximes entre veïns on destaca el seu paper essencial en la cohesió social.

Des de Confemercats, la coordinadora de mercats de la ciutat de València, Alicia García Trenzano ha assegurat que “amb esta iniciativa volem animar als ciutadans a que coneguen la diversitat i riquesa dels nostres mercats municipals. Ací trobaran opcions per a tots els gustos i necessitats, i al mateix temps contribuiran a preservar estos espais tan volguts".

Amb esta iniciativa de Mercavalència i Confemercats, no sols busca realçar l'ambient festiu en els mercats municipals, sinó també sensibilitzar a la comunitat sobre la importància de preservar estos espais com a centres d'activitat econòmica i social. El lliurament de plantes de Nadal marca l'inici d'una sèrie d'accions planificades per les dues entitats per a impulsar el comerç local i enfortir la conexió entre els ciutadans i els seus mercats.

Pujar