30 de maig de 2020 30/5/20

Els mercats municipals de València canvien d'horari

Els mercats municipals de València canvien d'horari - (foto 1)
  • Consulta el seu nou horari d'obertura

A partir de demà dimecres, els mercats municipals de València modifiquen, durant l’estat d'alarma i en les seues eventuals pròrrogues, l’horari d'obertura al públic, que passa a ser de 9 a 14 hores. Esta mesura es du a terme a fi de garantir l'obertura, vigilància i tancament dels mercats de districte.

Açò afectarà 13 mercats actualment en actiu: Algirós, Benicalap, Benimàmet, Cabanyal, Castella, Central, Jerusalem, Jesús-Patraix, Mossén Sorell, Natzaret, Rojas Clemente, Russafa i Torrefiel.

Les persones venedores podran entrar als mercats de districte a les 8 hores i eixir a les 15:30 hores per obrir i tancar els llocs de venda, preparar, aprovisionar o retirar el gènere.

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha posat en valor el treball dels venedors i les venedores d’estos recintes: “Els mercats municipals estan sent més que mai el rebost dels nostres barris, omplint les nostres llars de productes frescos i de proximitat de l’horta de València. Des de l’Ajuntament garatim totes les mesures de seguretat sanitàries en els mercats municipals i el seu total abastiment gràcies als nostres agricultors i als treballadors de Mercavalència”.

 

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar