elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Mercat Municipal de Benicalap celebra el Nadal sortejant vals de compra entre tots els seus clients

El Mercat Municipal de Benicalap celebra el Nadal sortejant vals de compra entre tots els seus clients
  • Els mercats de barri tenen sens dubte una mica especial, els seus productes frescos i de gran qualitat, els aliments de quilòmetre zero, i per descomptat, el tracte proper i amable dels venedors, que cuiden i mimen cada detall dels seus llocs

MÉS FOTOS
El Mercat Municipal de Benicalap celebra el Nadal sortejant vals de compra entre tots els seus clients - (foto 2)

Els mercats de barri tenen sens dubte una cosa especial. Els seus productes frescos i de gran qualitat, la seva aposta pels aliments de quilòmetre zero, i per descomptat, el tracte proper i amable dels venedors, que cuiden i mimen cada detall dels seus llocs.

El Mercat Municipal de Benicalap ha aprofitat les dates nadalenques per engegar un sorteig entre tots els seus clients, fins a 2.000 euros en vals de compra. El sorteig es farà el 21 de desembre i hi ha en joc un total de 55 vals, de 10, 20, 50 i 100 euros per bescanviar a les parades del mercat.

Aquesta plaça d'abastament compta amb un ampli ventall de productes i serveis, des de carnisseries, xarcuteries, peix i marisc, fruiteries especialitzades, salaons i adobats, fruits secs, cafeteria bar o fleques. Però també compta amb salons de perruqueria i perruqueria canina, saló d'estètica, tintoreries, establiments de plats preparats i menjars per emportar, el Restaurant Japomex i un Kiosc de premsa.

Des del mercat assenyalen que “durant aquestes dates tractem que els nostres clients valorin més si és possible els productes de proximitat, quilòmetre zero i sobretot garantint la màxima qualitat”.

A més, indiquen que “volem traslladar a tots els nostres clients el tracte proper i familiar de què disposem, a més de les seves compres via telefònica, recollida a botiga i enviament a domicili”, destacant que “al mercat disposem d'amplis passadissos amb total accessibilitat” .

Durant aquestes setmanes el seu horari és de dilluns a dissabte de 8 a 15h i divendres a la tarda, de 17 a 20h.

Pujar