elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Mercat del Grau viurà una jornada de portes obertes el dia 8 per a les persones interessades a aconseguir una parada

  • Galiana: “Arranca així el procés que ens portarà a obrir de nou l’espai, que a bon segur serà referència a tot València”

El pròxim 13 de febrer se celebrarà la subhasta de les parades del nou Mercat del Grau, però abans, este dimecres dia 8, les persones interessades a aconseguir-ne una poden visitar les instal·lacions per conéixer-les de primera mà. El regidor de Comerç, Carlos Galiana, les ha convidades a la jornada de portes obertes, que tindrà lloc de 9 a 11 i de 16 a 18 hores, sense necessitat d’inscripció prèvia, “per vore les possibilitats d’un mercat que a bon segur serà referència a tot València”.

El mes de febrer és clau per al Mercat del Grau. El dia 8 s’oferix “a tota la gent qui hi vulga instal·lar-se, que és molta, la possibilitat de vore in situ com ha quedat i com en són els llocs de venda”, segons ha manifestat el titular de Comerç. El dia 13 es farà la subhasta i, posteriorment, les adjudicatàries hauran d’adaptar les parades a les seues necessitats, sempre respectant els paràmetres comuns pel que fa a la tipologia dels materials. Amb això, en “poques setmanes” l’espai, que ha estat íntegrament reformat, tornarà a “ple rendiment”, després d’haver estat “absolutament abandonat pel Partit Popular”.   

Galiana ha destacat que els tres venedors i la venedora de l’antic mercat, que n’eren titulars del dret de concessió, ja compten amb les noves parades totalment enllestides, “en condicions òptimes, tal com els vam prometre”. L’edil ha assegurat que “durant tot el procés els hem volgut donar molta tranquil·litat perquè coneixíem els seus temors per antecedents amb altres governs i ara poden comprovar com el govern de Joan Ribó no sols invertix en el barri i en la renovació d’un espai històric i clau tant per al Grau com per a tota la ciutat, sinó que tenim paraula”.

El Mercat del Grau disposarà de dos parades per a carnisseria, altres dos per fruites i verdures, una més per a vendre pollastre i ous, una altra per a congelats, una parada per a forn pastisseria i una altra per vendre menjar preparat per emportar, dos parades de pescateria, una per a ultramarins delicatessen, altra per a productes ecològics, una més per a saladures, una altra per a xarcuteria, dos més per a bar o cafeteria i una altra per a la venda de comestibles ultramarins, saladures, olives i envinagrats i fruits secs. A més, n’hi haurà dos per a la tira de comptar.

Així mateix, el titular de Comerç ha remarcat que el Mercat del Grau serà el primer que obrirà també de vesprada “per facilitar l’accés a productes de màxima qualitat a clientela que no puga acudir al mercat de matí”.

Pujar