elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Mercat Central de València sorteja 5.000 euros entre els seus clients

El Mercat Central de València sorteja 5.000 euros entre els seus clients
  • A través d'esta iniciativa, l'Associació de Venedors pretén premiar la fidelitat dels seus clients, ajudant-los en les seues compres nadalenques i també després, alleujant-los en la costa de gener

MÉS FOTOS
El Mercat Central de València sorteja 5.000 euros entre els seus clients - (foto 2)
El Mercat Central de València sorteja 5.000 euros entre els seus clients - (foto 3)
El Mercat Central de València sorteja 5.000 euros entre els seus clients - (foto 4)

El Mercat Central de València sorteja 5.000 euros entre els seus clients, en targetes regal de 50 euros cadascuna, per les compres que realitzen fins al 15 de desembre, a les 12 h, en les vora 250 parades del Mercat.

L'Associació de Venedors del Mercat Central inicia hui divendres,1 de desembre, una nova campanya de dinamització comercial dirigida als seus clients presencials, premiant la seua fidelitat, gràcies a la qual el Mercat Central continua obrint les seves portes cada dia des de fa 95 anys.

Els clients que compren en el Mercat Central durant la primera quinzena de desembre rebran bitllets per al sorteig, en funció de les seues compres, que hauran de dipositar emplenats amb les seues dades de contacte en l'urna situada en la plaça central, davall la cúpula. D'esta manera, podran optar a aconseguir una de les 100 targetes regal de 50 euros, ja que un mateix client no pot ser beneficiat amb dues targetes.

El llistat de clients guanyadors es publicarà en el tauler d'anuncis d'Informació al Client del Mercat Central i en les xarxes socials de l'Associació de Venedors.

Els clients premiats rebran l'import del seu premi a partir del dilluns 18 de desembre a través de la targeta moneder del Mercat Central, que podran utilitzar en les parades de venda adherides a l'Associació de Venedors fins al 31 de gener de 2024.

A través d'esta iniciativa, l'Associació de Venedors del Mercat Central pretén incentivar l'avançament de compres de la campanya de Nadal i premiar als seus clients, ajudant-los en les seues compres en plenes festes nadalenques i també després, alleujant-los en la costa de gener.

Este sorteig és un exemple de les moltes utilitats de la targeta moneder del Mercat Central de València, que ofereixen també a aquelles empreses o persones que desitgin adquirir-les l'opció de regalar al llarg de tot l'any, i especialment en estes festes, saboroses experiències a clients i amics.

La targeta ofereix a més la possibilitat de ser utilitzada amb finalitats socials, com la gran recollida que es va realitzar la setmana passada a través de la iniciativa ‘Ningú Sense La seua Ració Diària’, del Banc d'Aliments de València, gràcies a la qual les famílies beneficiàries podran comprar producte fresc en el Mercat Central.

Esta targeta prepagament -que va substituir al maig als anteriors mercaeuros-, es pot comprar en el Servei d'Atenció al Client del Mercat Central, gràcies al conveni signat amb Caixa Popular. La targeta es pot carregar amb un mínim de 20 euros i un màxim de 150 euros i utilitzar-se en qualsevol dels llocs de venda de l'Associació de Venedors del Mercat Central adherits a la iniciativa, identificats per un distintiu.

La presidenta de l'Associació de Venedors del Mercat Central, Merche Puchades, ha destacat que esta iniciativa “és un exemple més de la capacitat del Mercat Central per a modernitzar-se i actualitzar-se dia a dia, oferint noves opcions de compra als seus clients i facilitant l'activitat dels seus venedors sense perdre la seva essència tradicional i la seua condició com a referent en la venda de producte fresc”. 

Pujar