23 de setembre de 2020 23/9/20

La Marsilvestre reuneix tres-cents nadadors en les aigües de València

La Marsilvestre reuneix tres-cents nadadors en les aigües de València  - (foto 1)
  • Una original forma de donar la benvinguda al Nadal i fomentar la natació d'aigües obertes

MÉS FOTOS
La Marsilvestre reuneix tres-cents nadadors en les aigües de València  - (foto 2)
La Marsilvestre reuneix tres-cents nadadors en les aigües de València  - (foto 3)
La Marsilvestre reuneix tres-cents nadadors en les aigües de València  - (foto 4)
La Marsilvestre reuneix tres-cents nadadors en les aigües de València  - (foto 5)

Èxit rotund. Unes tres-centes persones han donat la benvinguda al Nadal d'una forma molt sana i original: nadant. La Marsilvestre - símil amb la carrera nadalenca que s'organitza a peu- ha reunit a apassionats de la natació en la prova celebrada en la costa de València.

Ha sigut la quarta edició d'aquesta cita tan especial i en la qual el bon temps i el mar en calma han permés gaudir als nadadors ja no només de la prova sinó de tot el que entorn d'ella gira: gran organització, bona companyia, esmorzar per a reposar forces i, enguany com a novetats, animació per als més xicotets.

La prova va començar a realitzar-se fa quatre anys arran d'una iniciativa en xarxes socials. Any rere any, s'ha anat fent gran gràcies a l'esforç d'organitzadors com Kike Morris, David Murria, Vicente Fuentes o Manel Fernandez que es bolquen desinteressadament a aconseguir que la Marsilvestre siga tot un referent de les cites esportives nadalenques: "L'objectiu és fer esport, gaudir amb bona companyia i donar la benvinguda al nadal", explica Manel.

En acabar, hi ha hagut un sorteig entre tots els participants dels regals que han aportat els patrocinadors; Turbo, Tutriatlon, Candela Martin Fotografa, Travesía de Puçol, Karoon Pilates , Optica Perales , Salvo Sparacio, Vicente Castera, Bodegas 40 grados, Escaire, Mediterranean Surf, Clínic Balance, Ribeira Sacra, Escuela Natación Aquah-fit y Restaurante Michelangelo. A més, els gorros que van lluir els Nadópatas per a l'ocasió els va aportar Jesús Tena, de l'empresa Hyundai.

Pujar