elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La maniobra brusca d'un conductor alça sospites entre la Policia de València: enxampat amb droga, pastilles i 2.600 euros

La maniobra brusca d'un conductor alça sospites entre la Policia de València: enxampat amb droga, pastilles i 2.600 euros
  • Detingut este matí de divendres en un control en la capital del Túria

Este matí agents de l'USAP han detingut a un home mentres realitzaven un control dinàmic en la zona de Blasco Ibáñez.

Els agents s'han adonat que l'ara detingut, D.D.D, s'ha muntat en el seu vehicle ràpidament i ha iniciat la marxa de manera brusca i sense senyalitzar. Li han donat l'alt i li han escorcollat superficialment i han trobat en la goma dels seus pantalons una bossa de plàstic amb 11,70 grams d'una substància polsosa que sembla ser droga.

A més, en la seua bossa de mà portava altres substàncies com: porcions de tranquimazines, 10 pastilles de sildenafil, una bossa d'autotancament amb cristall en el seu interior, una altra amb marihuana, 2.600 euros en bitllets fraccionats i diverses bosses de diferents formats i colors, així com una màquina de termosellado comunament utilitzada per al trànsit d'estes substàncies.

Per tot això, els agents ho han detingut i lloc a la disposició de l'Autoritat Judicial en la Inspecció Central de Guàrdia.

Pujar