elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Maite Girau aborda juntament amb l'alcalde de Benimàmet i els veïns les necessitats esportives d'este poble

Maite Girau aborda juntament amb l'alcalde de Benimàmet i els veïns les necessitats esportives d'este poble
  MÉS FOTOS
  Maite Girau aborda juntament amb l'alcalde de Benimàmet i els veïns les necessitats esportives d'este poble - (foto 2)

  La regidora de Sanitat, Salut i Esports i Presidenta de la Junta de Districte de Trànsits, Maite Girau, ha participat en una reunió de treball juntament amb l'alcalde de Benimàmet, José Melgares, representants de l'AV i representants d'altres associacions ciutadanes d'este poble de València, en una reunió en què s'han abordat les necessitats esportives de la població i els projectes actualment en marxa.

  En esta reunió, el representant de l'Ajuntament de Benimàmet s'ha interessat pel desenvolupament de zones esportives en el nou Parc Lineal, també per la construcció del camp de futbol 11 en el parc de les Carolines, al costat del Velòdrom Luis Puig, així com per les escoles esportives municipals.

  La regidora Maite Girau, ha explicat la situació en què es troba cadascuna de les instal·lacions reivindicades pels veïns de Benimàmet i, a més, ha consultat els veïns sobre la ubicació més adequada d'una pista de skate que, en breu, serà també construïda gràcies als pressupostos participatius. Cal recordar que esta instal·lació va ser demandada per un grup de joves que actualment practiquen el seu esport favorit en una altra població, per la qual cosa la seua construcció en farà molt més fàcil la pràctica.

  L'alcalde de Benimàmet, José Melgares, ha mostrat el seu interès per la creació de la nova Junta de Districte amb la qual es dotaria de més servicis Benimàmet. Maite Girau ha confirmat la bona marxa d'este assumpte per estar ja solucionats els treballs administratius previs que en possibiliten la creació. En este moment s'està estudiant la possible ubicació, per a la qual José Melgares proposa la construcció d'un edifici multiusos en el solar adjunt al Centre de Salut de Benimàmet.

  A continuació, els assistents a la reunió han recorregut la població i han visitat les instal·lacions esportives existents, així com les ubicacions de les zones esportives de pròxima creació, com el camp de futbol 11 dins del parc de les Carolines.

  Pujar