elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Localitzat l'home amb alzheimer desaparegut en el barri valencià de Benicalap

Localitzat l'home amb alzheimer desaparegut en el barri valencià de Benicalap
  • L'home, de 75 anys, va eixir de la seua casa este dijous al matí i no va tornar

Un veí del barri valencià de Benicalap, que bufona amb Burjassot, ha trobat ja a l'home desaparegut este dijous al matí-

Es tractava d'un home de 75 anys que patia la malaltia de l'alzheimer, al qual buscaven els seus familiars. Ja feia més de 24 hores que no se sabesabíanada d'Enrique, que no va tornar a casa després d'eixir al matí el dijous, per la qual cosa podria estar desorientat, segons explicaven els seus familiars.

Donat la seua edat i estat de salut, corria gran risc, per la qual cosa els bombers de la ciutat de València han desplaçat a la unitat canina per a iniciar la cerca al costat dels familiars.

Finalment, este divendres a mitjan matí ha sigut localitzat per les patrulles de la Comissaria de Benicalap, que l'han trobat en un descampat de la Ciutat Fallera, pròxim als carrers Ninot i Foc.

Segons han informat des del cos policial, l'home estava descalç, tombat boca avall, mullat i amb símptomes d'hipotèrmia, però conscient.

Els familiars s'han desplaçat al lloc, han contactat amb ell i han agraït, de primera mà, la ràpida intervenció tant dels policies com dels bombers que han participat en la cerca i posteriorment, els servicis sanitaris l'han traslladat a l'Hospital La Fe per a atendre'l.

 

Pujar