elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Institut Valencià de Cultura presenta a La Filmoteca ‘Carmen y Lola’

L’Institut Valencià de Cultura presenta a La Filmoteca ‘Carmen y Lola’
  • La projecció s’emmarca dins del cicle ‘Cine Viajero de B the travel brand’ de la Fundació Acadèmia de Cinema

La Filmoteca projecta el dimecres 19 de juny, a les 20:00 hores, ‘Carmen y Lola’ (2018), d’Arantxa Echevarría, dins del cicle ‘Cine Viajero de B the travel brand’ de la Fundació Acadèmia de Cinema. La pel·lícula, amb entrada gratuïta, serà presentada al públic per l’actriu Carolina Yuste, que parlarà de les seues experiències durant el rodatge.

‘Carmen y Lola’ va estar present en l’edició anterior dels Premis Goya amb huit nominacions, de les quals va aconseguir alçar-se amb millor direcció novell i millor actriu de repartiment per a Carolina Yuste. Aquesta història segueix Carmen i Lola, dos joves gitanes amb una complicitat especial que és rebutjada per les seues famílies.

Carolina Yuste (1991) va començar la seua experiència com a intèrpret en teatre després de formar-se en la Reial Escola Superior d’Art Dramàtic l’any 2012. A partir d’aleshores, ha complementat les taules amb la petita pantalla i el cinema, on ha estat a les ordes de directors com Carlos Vermut i Arantxa Echevarría, entre d’altres.

Pujar