18 de setembre de 2020 18/9/20

L´igualtat, el dret a la vivenda i el canvi climátic, punts claus del PSPV per al pròxim govern

L´igualtat, el dret a la vivenda i el canvi climátic, punts claus del PSPV per al pròxim govern - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L´igualtat, el dret a la vivenda i el canvi climátic, punts claus del PSPV per al pròxim govern - (foto 2)

  El PSPV-PSOE de la ciutat de València planteja, a través d'un comunicat, que les converses que s'inicien amb Compromís després de la trobada que mantindran els dirigents de totes dues formacions, Sandra Gómez i Joan Ribó, han de prioritzar, entre altres qüestions, la lluita contra la bretxa entre homes i dones, l'accés a l'habitatge o la lluita contra el canvi climàtic.

  Els socialistes han emés aquesta nota de premsa, després de la reunió que han mantingut els regidors electes del nou grup municipal per a establir els eixos prioritaris que proposaran de cara a les converses que s'inicien per a conformar un govern municipal de coalició, i en clau de progrés, per a la ciutat de València.

  Així, manifesten la seua voluntat que giren entorn de garantir el dret a l'habitatge, el dret a la ciutat lluitant contra el canvi climàtic i millorar la qualitat de l'ocupació apostant per la innovació i les indústries culturals.

  De la mateixa manera, en el comunicat els socialistes plantegen la necessitat de dirigir els treballs per a reduir la bretxa entre els barris de la ciutat prioritzant les inversions en aquells de rendes més baixes a la ciutat i continuar avançant en aspectes com la protecció ciutadana.

  A més, plantegen que per a dur-ho a terme caldrà fer una millora en l'estructura administrativa, focalitzar la gestió en allò que realment importa i ocupar el paper protagonista que ha de tindre València en l'agenda nacional com a tercera ciutat d'Espanya i gran àrea metropolitana.

  Pujar