elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Exposició del Ninot del 2022 torna al Museu de les Ciències

L'Exposició del Ninot del 2022 torna al Museu de les Ciències
  • Dimarts a la tarda, les Falleres Majors de València i els artistes fallers portaran els ninots de les falles municipals del 2022

El calendari faller continua en marxa i, per això, el proper dilluns 31 de gener i dimarts 1 de febrer serà el moment de la recepció dels ninots per a l'Exposició del Ninot del 2022, que aquest any torna al Museu de les Ciències, ubicat a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Dimarts a la tarda serà també el dia en què les Falleres Majors de València i els artistes fallers portaran els ninots de les falles municipals de 2022. Concretament, la Fallera Major de València, juntament amb Alejandro Santaeulalia i Dulk, lliuraran el ninot de la falla 'Protegeix allò que estimis' a les 17.00 hores, aproximadament, mentre que la Fallera Major Infantil de València, juntament amb Ceballos i Sanabria, portaran el ninot de la falla 'També!' a les 19.00 hores, aproximadament.

Com és habitual, s'instal·larà un photocall a l'entrada a la disposició dels artistes fallers i les comissions.

Els horaris de recepció dels ninots seran, els dos dies, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores.

L'Exposició s'inaugurarà de manera oficial el proper divendres 4 de febrer. Després de la inauguració hi haurà un espectacle pirotècnic amb efectes de llum i color. Romandrà oberta fins al 14 de març, en el cas del Ninot Infantil, i fins al dia 15 per al Ninot.

El hashtag oficial per a les xarxes socials serà #ExpoNinot22.

Pujar