elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’exposició de fotoperiodisme ‘Marcats per l'odi’ arriba a València de la mà d’Humans Fest

L’exposició de fotoperiodisme ‘Marcats per l'odi’ arriba a València de la mà d’Humans Fest
  • Este treball del col·lectiu Ruido Photo i la Revista 5W romandrà a la Plaça de Manises fins al 20 de juny

  • La mostra està emmarcada en el Festival Internacional de Cinema i Drets Humans de València, en el qual col·labora la Diputació de València

MÉS FOTOS
L’exposició de fotoperiodisme ‘Marcats per l'odi’ arriba a València de la mà d’Humans Fest - (foto 2)
L’exposició de fotoperiodisme ‘Marcats per l'odi’ arriba a València de la mà d’Humans Fest - (foto 3)

El Festival Internacional de Cinema i Drets Humans de València, Humans Fest, organitzat per Fundació per la Justícia amb la col·laboració de la Diputació de València, ha inaugurat este matí a la Plaça de Manises l'exposició Marcats per l’odi, un treball de fotoperiodisme que documenta les conseqüències dels discursos d'extrema dreta en diferents parts del món.

L'autoria del projecte correspon al col·lectiu Ruido Photo, una organització dedicada a la imatge documental en temes de drets humans i conflictes socials, juntament amb la Revista 5W. La mostra presenta imatges de gran grandària protagonitzades per persones que han sigut víctimes de l'odi i s'acompanyen de textos que narren les seues experiències.

L'acte d'inauguració ha comptat amb la presència de Toni Gaspar, president de la Diputació; Mentxu Balaguer, diputada de Cooperació Internacional de la corporació provincial; Lucía Beamud, regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de València; Majo Siscar, directora del festival, i Alejandro Mañes, patró de Fundació per la Justícia.

L'exposició Marcats per l’odi, que romandrà a la Plaça de Manises fins al 20 de juny, forma part de la programació oficial d’Humans Fest en la seua XIII edició, que se celebra del 9 al 18 de juny oferint diferents projeccions de cinema de ficció i documental, així com col·loquis, tot això entorn de l'eix temàtic d'enguany, migracions i refugi. Tota la informació es pot consultar en www.humansfest.com

El festival Humans Fest, organitzat per Fundació per la Justícia des de 2009, celebra la seua XIII edició gràcies al suport de la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament de València, la Diputació i Caixa Popular, a més de la col·laboració de més de 30 organitzacions i entitats, així com un ampli equip de persones voluntàries.

Pujar