elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
INCENDI VALÈNCIA

A l'espera dels resultats d'ADN i anàlisis antropològiques per a identificar a les víctimes de l'incendi a València

A l'espera dels resultats d'ADN i anàlisis antropològiques per a identificar a les víctimes de l'incendi a València
  • Les autòpsies, realitzades per equips forenses de l'Institut de Medicina Legal de València, van finalitzar el dissabte a la nit

Els jutjats de València esperen els resultats d'anàlisis d'ADN i estudis antropològics dels cadàvers rescatats de l'incendi en el barri de Campanar. Es van rescatar nou cossos el divendres a la vesprada i un el dissabte al matí. Estes anàlisis són crucials per a garantir la plena identificació de les víctimes abans d'autoritzar el lliurament de les restes mortals als seus familiars.

Les autòpsies, realitzades per equips forenses de l'Institut de Medicina Legal de València, van finalitzar el dissabte a la nit. No obstant això, l'autoritat judicial només podrà autoritzar el lliurament de les restes i expedir llicències d'enterrament una vegada completat el procés d'identificació, esperant els resultats dels perfils genètics de les mostres biològiques enviades a laboratoris.

La causa judicial va ser iniciada pel Jutjat d'Instrucció 10 de València divendres passat, amb el secret de les actuacions decretat per un mes per a protegir la investigació policial i preservar la intimitat de les víctimes i els seus familiars.

 

Pujar