elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'edifici de Safranar ja acull a un total de 229 afectats per l'incendi de Campanar

L'edifici de Safranar ja acull a un total de 229 afectats per l'incendi de Campanar
  • En concret, són 187 adults i 42 menors els que s'han instal·lat en els habitatges municipals, situats en el districte de Patraix

 

Ja s’han instal·lat un total de 229 persones en 99 vivendes, de les 131 disponibles, de l'edifici municipal habilitat per a acollir a les famílies afectades per l'incendi de Campanar. En concret, son 187 persones adultes i 42 menors. Estos nous veïns i veïnes del barri de Safranar, en el districte de Patraix, van començar a traslladar-se a este immoble pocs dies després del sinistre. Les famílies amb xiquets, majors, dependents i les que tenen necessitats especials han tingut prioritat a l'hora d'entrar a viure en este edifici.

“Dins del context de les ajudes d'emergència, concedides per l'Ajuntament de València als afectats de l'incendi de l'edifici de Campanar, ja s'ha donat per finalitzat el procés de reallotjament de les famílies”, ha destacat el regidor d'Urbanisme, Habitatge i Llicéncies, Juan Giner.

Pel que respecta als 131 habitatges, 85 d'estos tenen dos dormitoris amb una superfície útil de 45-53 metres quadrats, mentre els 46 restants tenen tres dormitoris i compten amb una superfície entre 65 i 74 metres quadrats.

L'edifici, que té una superfície de 15.104,05 metres quadrats, dels quals 10.476,04 metres són d'ús residencial, també disposa de 84 places de garatge distribuïdes en dos soterranis i 22 trasters, igualment construïts en els dos soterranis. A més, té habilitades 131 places de bicicleta en la planta baixa amb accés des del vestíbul.

Els treballs d'adequació dels immobles s'han dut a terme per una trentena de persones treballadores de la Regidoria d'Habitatge i Urbanisme que, des de l'endemà de l'incendi van treballar voluntàriament per a dotar a estes llars dels servicis de llum i aigua. El personal d'esta Regidoria se suma a altres centenars de treballadors i treballadores municipals que es van mobilitzar per a atendre les necessitats sorgides.

 

Pujar