elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'avinguda Tarongers de València inclourà el nom del professor assassinat per ETA, Manuel Broseta

L'avinguda Tarongers de València inclourà el nom del professor assassinat per ETA, Manuel Broseta
  • Esta ha sigut una sol·licitud de la societat civil valenciana per a retre homenatge al catedràtic de Dret Mercantil i polític valencià

L'alcaldessa de València, María José Catalá, ha anunciat que l'Ajuntament de València inclourà el nom del professor Manuel Broseta, assassinat a València per ETA al gener de 1992, en l'avinguda Tarongers, passant-se a cridar Manuel Broseta/Tarongers.

Esta iniciativa ha sigut promoguda per la societat civil valenciana, i “per descomptat coix el guant d'eixa sol·licitud”, va indicar Catalá divendres passat. Este proposta pretén retre homenatge i reconeixement al catedràtic de Dret Mercantil i polític valencià, de la mà de la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València.

L'alcaldessa de València ja ha avançat que està en converses amb els fills del professor per a poder dur a terme este homenatge.

"Estem treballant perquè eixa idea fructifique" i és una iniciativa que “és possible que es duga a terme en un futur no gaire llunyà”, va afirmar la responsable municipal.

Pujar