elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Laura Mengó ja llueix la banda de Fallera Major de València 2023

Laura Mengó ja llueix la banda de Fallera Major de València 2023
  • Després d'aquest acte carregat de tradició i simbolisme comença de manera oficial el seu regnat com a Fallera Major 2023

Galeria de fotos
Exaltació Fallera Major de València 2023
Exaltació Fallera Major de València 2023
MÉS FOTOS
Laura Mengó ja llueix la banda de Fallera Major de València 2023 - (foto 2)
Laura Mengó ja llueix la banda de Fallera Major de València 2023 - (foto 3)
Laura Mengó ja llueix la banda de Fallera Major de València 2023 - (foto 4)
Laura Mengó ja llueix la banda de Fallera Major de València 2023 - (foto 5)
Laura Mengó ja llueix la banda de Fallera Major de València 2023 - (foto 6)

Laura Mengó Hernández ha complit un dels seus somnis després de ser exaltada com a Fallera Major de València al costat de la seua Cort d'Honor. El Palau de Congressos va acollir aquest divendres aquest acte carregat de simbolisme i tradició que suposa l'avantsala del començament oficial de les Falles.

Unes hores abans, Laura Mengó, va revelar un dels secrets millor guardats de la Fallera Major, el color de l'espolí del seu vestit oficial. En aquesta ocasió lluirà un precís espolí en color....

Laura té 25 anys és infermera, una vocació que actualment ha pausat per a dedicar-se al seu càrrec, a la ciutat de València i en el món faller. Pertany a la comissió L’Antiga de Campanar i s'ha convertit en la primera màxima representant de la festa d'aquesta comissió d'especial.

Laura és fallera des que va nàixer té en possessió el Bunyol d’Or. Li agrada participar en el grup de playbacks de la falla i entre les seues aficions trobem la natació, el pàdel i passar temps amb els amics i familiars. Els actes que més li agraden són l'Ofrena i la nit de la Plantà. Dos esdeveniments que enguany tindrà el plaer de viure com a Fallera Major de València.

Des d'aquest divendres ja llueix la banda de Fallera Major de València 2023 després de la celebració de la seua exaltació. El Palau de Congressos ha acollit a multitud de representants de comissions falleres i festes de la Comunitat Valenciana, com la Magdalena i les Fogueres, a més d'institucions i associacions que han volgut acompanyar a Laura en el seu gran dia.

La Fallera Major de València ha estat abrigallada per familiars, amics i els màxims representants del món faller, a més de les autoritats, com l'alcalde de València, Joan Ribó, i el president de la Junta Central Fallera, Carlos Galiana.

També ha sigut un dia assenyalat per a la Cort d'Honor 2023 composta per Belén García, Marta Durá, Mar Vercher, Ana María Fernández, Cristina Madrero, Laura Valero, Gloria Chaves, Carolina Urgell, Ana María Arce, Diana Parra, Carmen Marín i Ana Isabel Martín, els qui han anat omplint l'escenari fins a l'arribada de la Fallera Major.

L'alcalde, Joan Ribó ha sigut l'encarregat de col·locar-li la banda que l'acredita com a Fallera Major de València 2023 donant així per iniciat de manera oficial el seu regnat de les Falles.

Sergio Martos Minguet ha sigut l'encarregat de portar-li la banda i la joia que li imposarà l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó. Sergio és la parella de Laura des de fa 8 anys i amb qui comparteix la seua passió per la natació. Mentre que, Jorge de les Heras Fernández ha sigut l'encarregat d'acostar-li el ram de flors. Jorge va ser president infantil amb Laura en 2006 i és un dels seus amics de la falla de tota la vida.

Aitana García-Janini Fernández i Carla García-Janini Fernández, nebodes d'una de les components de la Cort d'Honor, Ana María Fernández Coronel, han sigut les encarregades de portar les bandes a les dotze components de la Cort d'Honor.

Finalment, el seu mantenidor, Jaime López Bronchud, li ha dirigit unes emotives paraules paraules a través del seu discurs, donant-li ànim, força i il·lusió en aquest camí que acaba d'emprendre.

Pujar