26 de setembre de 2020 26/9/20

L'alcalde de València condemna "de la manera més absoluta" atemptats com el de Manchester

L'alcalde de València condemna "de la manera més absoluta" atemptats com el de Manchester - (foto 1)

    L'alcalde de València, Joan Ribó, ha condemnat "de la manera més absoluta" l'atemptat perpetrat ahir a Manchester i ha lamentat la mort de 22 persones fins al moment, "molts d'ells joves i adolescents". Ribó, que ha encapçalat la concentració silenciosa davant la façana de la Casa Consistorial en la qual han participat regidores i regidors, ha recordat els atemptats que se succeeixen en altres llocs del món i ha ressaltat que la vida humana és un valor que ha d'estar per damunt de qualsevol altra consideració.

    En el cas concret de l'atemptat de Manchester, s'ha referit igualment l'alcalde de la ciutat a "la gran quantitat de valencians i valencianes que tenim en aquelles terres". Joan Ribó ha afegit que "este és un atemptat més proper, però continuen havent-hi atemptats en molts altres països, com l'Iraq, Síria o l'Afganistan".

    Ribó ha recordat les concentracions que es realitzen davant la porta de l'Ajuntament i les dependències municipals per a assenyalar una relació "amb un assumpte que para nosaltres és equiparable al terrorisme, que és la violència de gènere", per destacar després que "si hi ha algun valor absolut és la vida humana, i això ha d'estar per damunt de qualsevol forma de pensar en política, per damunt de qualsevol religió, de qualsevol relació personal. Eixe és el missatge que des de l'Ajuntament de València volem enviar: la vida dels éssers humans és alguna cosa que ha d'estar per sobre de qualsevol altra consideració".

    Pujar