elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de València prepara un dispositiu de trànsit amb motiu de l’Ironman 70.3 València

L’Ajuntament de València prepara un dispositiu de trànsit amb motiu de l’Ironman 70.3 València
  • La prova tindrà lloc el pròxim diumenge 21 d’abril i consta de 1.900 metres de natació a La Marina, 90 km de ciclisme i 21,1 km a peu per l’antic llit del riu Túria

  • Les prohibicions d’estacionament es perllongaran fins a les 22.00 hores del mateix diumenge 21 d’abril

MÉS FOTOS
L’Ajuntament de València prepara un dispositiu de trànsit amb motiu de l’Ironman 70.3 València - (foto 2)
L’Ajuntament de València prepara un dispositiu de trànsit amb motiu de l’Ironman 70.3 València - (foto 3)
L’Ajuntament de València prepara un dispositiu de trànsit amb motiu de l’Ironman 70.3 València - (foto 4)
L’Ajuntament de València prepara un dispositiu de trànsit amb motiu de l’Ironman 70.3 València - (foto 5)
L’Ajuntament de València prepara un dispositiu de trànsit amb motiu de l’Ironman 70.3 València - (foto 6)

 

 

Este pròxim diumenge 21 d’abril, València acull la prova de triatló de mitja distància Ironman 70.3 València. Esta celebració esportiva té caràcter internacional i és organitzada per Ironman Spain SLU amb el suport de l’Ajuntament de València i de la Fundació Esportiva Municipal.

L’esdeveniment consta de tres proves esportives. En primer lloc, 1.900 metres de natació a la dàrsena interior de la Marina de València entre les 7.30 i les 9.30 hores. En segon lloc, 90 km de ciclisme amb eixida entre les 8.10 i les 10 hores des de La Marina Nord i el recorregut de la qual circularà pels termes municipals de València, Alboraia, Meliana, Foios, Albalat dels Sorells, Albuixech, Massalfassar, Massamagrell, Museros, Nàquera, Serra, Bétera, San Antonio de Benagéber i Paterna. El recorregut ciclista tornarà a València entre les 9.50 i les 14 hores per la CV30 i recorrerà l’avinguda del Mestre Rodrigo i tot el bulevard sud. Per últim, la prova finalitza amb un itinerari a peu de 21,1 km que tindrà lloc íntegrament per l’antic llit del riu Túria, de 10.25 a 17.20 hores, amb meta a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Per al correcte desenvolupament de la prova ciclista es produiran talls al trànsit des de les 7.15 i fins a les 10.30 hores a la zona de la Malva-rosa i la Marina Nord. De 9.00 a 14.30 hores també es veurà afectada la circulació per l’itinerari d’entrada de la prova a la ciutat a l’avinguda del Mestre Rodrigo i el bulevard sud.

Poden consultar les línies afectades de l’EMT València en la secció “Última Hora” del web de l’EMT, en l’App i en xarxes socials.

Restriccions a l’estacionament

Queda prohibit estacionar al passeig de l’Albereda, entre la rotonda de confluència del passeig de l’Albereda amb el carrer de Menorca i fins al carrer d’Eivissa, en els dos laterals més propers a l’antic llit del riu Túria, i a la mateixa rotonda entre el pont de l’Assut de l’Or i el passeig de l’Albereda fins a les 22.00 hores de diumenge 21.

També estarà prohibit estacionar a ambdos bandes de La Marina de València, entre la plaça de les Hores i l’edifici EDEM, des de dissabte 20 a les 8.00 hores i fins a les 15.00 hores de diumenge; i a ambdos bandes del carrer de José Ballester Gozalvo, des de la rotonda de la Mediterrània i fins al carrer Séquia de la Cadena, des de les 14.00 hores del dissabte i fins a les 15.00 hores de diumenge.

Al carrer d’Eugènia Viñes des del passeig de Neptú i fins a la rotonda de la Mediterrània, en l’avinguda del Mestre Rodrigo entre el carrer del Camp de Túria i el carrer de la Safor, i en el carrer d’Antonio Ferrandis en direcció el Saler, des de l’eixida del pas inferior, estarà prohibit estacionar des de les 22.00 hores de dissabte i fins a les 15.00 hores de diumenge.

 

 

 

Pujar