elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

València comptarà amb un nou centre cultural i social en dos naus rehabilitades del Cabanyal

València comptarà amb un nou centre cultural i social en dos naus rehabilitades del Cabanyal
  • L'Ajuntament de València ha obert el procediment d'adjudicació de les obres de rehabilitació. El projecte té un import de 4,2 milions d'euros i les obres tindran una duració de 15 mesos

La Junta de Govern Local ha obert el procediment d’adjudicació de les obres de rehabilitació de les naus situades al carrer de Marià Cuber i Vicent Brull, al barri del Cabanyal-Canyamelar, per destinar-les a allotjar un centre cultural i social. Les naus es completaran amb un edifici de nova planta ubicat als números 1, 4 i 5 de la plaça de Calabuig.

El projecte de rehabilitació té un cost de 3.518.819,91 euros, més 738.952,18 euros d’IVA, el que fa un total de 4.257.772,09 euros, i les obres de rehabilitació tindran una durada de 15 mesos des de l’inici.

El futur centre cultural i social tindrà una extensió de 1.800 metres quadrats entre les naus objecte de rehabilitació i l’edifici annex que recaurà a la plaça de Calabuig i que tindrà diverses altures. Les naus dels carrers de Marià Cuber i Vicent Brull van ser construïdes l’any 1924 i són de propietat municipal des de l’any 2009.

El nou centre s’anomenarà Centre d’Arts Escèniques Bombalino com homenatge a un home de teatre molt vinculat al barri del Cabanyal-Canyamelar.

Pujar