4 de desembre de 2020 4/12/20

L’Ajuntament de València canvia el senyal del gàlib del pas inferior de Guillem de Castro per major seguretat

L’Ajuntament de València canvia el senyal del gàlib del pas inferior de Guillem de Castro per major seguretat - (foto 1)

    La secció de senyalització del servici de Mobilitat Sostenible del consistori ha canviat l’estructura del senyal que indica l’altura màxima que han de complir els vehicles -2,20 metres- per circular pel túnel que uneix Guillem de Castro amb Àngel Guimerà. 

    Este canvi pel qual es substitueix l'antic pòrtic d'uns 3 metres d'alçada a l'actual banderola de 4,80 metres amb cadenes no rígides que indiquen l'altura màxima, respon a una millora en la seguretat viària d'este punt després d'haver-se registrat diversos episodis en què alguns vehicles, amb altura superior a la permesa, han arribat a colpejar el senyal. D'esta forma es vol evitar la possibilitat que es produïsca cap accident a causa de l'enganxada amb l'estructura i possibilitat de caiguda d'esta.

    L’actuació es completarà en un futur amb la instal·lació d’un làser detector que activarà automàticament el roig del semàfor en el túnel en cas que algun vehicle amb altura superior es dispose a entrar.

     

    Pujar