elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament prepara un dispositiu de trànsit amb motiu de la Crida

L’Ajuntament prepara un dispositiu de trànsit amb motiu de la Crida
  • Divendres i dissabte també hi haurà talls de trànsit per la Cavalcada del Ninot i un espectacle pirotècnic nocturn

MÉS FOTOS
L’Ajuntament prepara un dispositiu de trànsit amb motiu de la Crida - (foto 2)
L’Ajuntament prepara un dispositiu de trànsit amb motiu de la Crida - (foto 3)

 

L’Ajuntament ha previst un dispositiu de trànsit per a diumenge, 3 de març, amb motiu dels diferents actes fallers programats i que afectarà especialment els voltants de la plaça de l’Ajuntament i la marginal dreta de l’antic llit del riu Túria.

Així, la macrodespertà i la macrodespertà infantil està prevista de 7:15 a 8 hores i transcorrerà des de la plaça d’Alfons el Magnànim, el carrer de la Pau, Sant Vicent Màrtir, plaça de l’Ajuntament per Correus i Marqués de Sotelo fins a arribar a l’edifici consistorial.

A partir de les 12 hores, i fins a les 14 hores, se celebrarà l’entrada de bandes de música des de la plaça de Tetuan, General Tovar, Alfons el Magnànim, Pau, Sant Vicent, carrer de la Sang i plaça de l’Ajuntament. Seguidament, a les 14 hores, hi haurà mascletà.

Pel que fa a la Crida, que està previst que se celebre de 19:35 a 21:15 hores a les Torres de Serrans, es tallarà al trànsit rodat la marginal dreta de l’antic llit del riu Túria, passos inferiors inclosos, a partir de les 17 hores. No es descarta que els talls de trànsit puguen produir-se abans si les circumstàncies així ho aconsellen.

Espectacle pirotècnic nocturn i Cavalcada del Ninot

A més, este divendres, 1 de març, a la mitjanit, està previst un espectacle pirotècnic nocturn a la plaça de l’Ajuntament. La regulació del trànsit i els talls podrien començar sobre les 22 hores, si les circumstàncies ho aconsellen, en tots els accessos a la plaça de l’Ajuntament i també al carrer de Sant Vicent des de la plaça d’Espanya, Sant Agustí, Bailén, Colón, Xàtiva, Russafa des de la Gran Via de Germanies, el pont del Real, la plaça de Tetuan i el carrer de la Pau.

També dissabte, 2 de març, hi ha prevista la Cavalcada del Ninot a partir de les 17:30 hores des de la plaça d’Alfons el Magnànim, carrer de la Pau, Sant Vicent Màrtir, plaça de l’Ajuntament i Marqués de Sotelo.

 

Pujar