4 de desembre de 2020 4/12/20

L’Ajuntament invertix prop de 94.000 euros en la millora de les instal·lacions dels jardins de la zona nord de València

L’Ajuntament invertix prop de 94.000 euros en la millora de les instal·lacions dels jardins de la zona nord de València - (foto 1)
  • El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, valora la importància d’estes actuacions que dignifiquen la qualitat i el paisatge urbà “a més de contribuir a rebaixar l’efecte illa de calor en la ciutat degut al canvi climàtic”

MÉS FOTOS
L’Ajuntament invertix prop de 94.000 euros en la millora de les instal·lacions dels jardins de la zona nord de València - (foto 2)
L’Ajuntament invertix prop de 94.000 euros en la millora de les instal·lacions dels jardins de la zona nord de València - (foto 3)

L’Ajuntament invertix prop de 94.000 euros en la millora de les instal·lacions dels jardins de la zona nord de València. Les obres consistixen en la renovació de les xarxes de reg així com l’acondicionament dels espais ajardinats. També s’estan fent treballs de neteja en estes zones i en la reposició de 47 bancs que estaven deteriorats.

L’Ajuntament de València està executant obres de millora en les instal·lacions dels jardins municipals de la zona nord de la ciutat. Obres que compten amb una inversió total de vora 94.000 euros. El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, destaca estes actuacions que suposen “dignificar la qualitat i el paisatge urbà a més de contribuir a rebaixar l’efecte illa de calor en la ciutat degut al canvi climàtic”.

Les obres estan consistint en una primera part de renovació de les xarxes de reg i condicionament dels espais ajardinats deteriorats com és el cas dels ubicats a l’avinguda Manuel de Falla, Camí Vell d’Alboraia i la rodona d’intersecció entre Doctor Nicasio Benlloch i avinguda de Burjassot.

D’altra banda, s’estan executant treballs d’emplenat de terra morterenca i eliminació de clots dels següents jardins desgastats pel seu ús: Gran Canària, Lleons-Pepe Alba, Ricardo Micó, Campoamor i Avinguda Blasco Ibáñez.

Per últim s’està procedint a la reposició de 47 bancs en altres tres espais ajardinats: plaça Racó de l’Horta i voltants, plaça Hondures i plaça Reyes Prosper-Avinguda Suècia. Es tracta de noves unitats que estan fetes amb materials de plàstics reciclats, complint amb les condicions d’accesibilitat i sostenibilitat. Segons Campillo, “els bancs són un element essencial dels jardins que es deterioren amb el pas del temps, l’ús i les característiques pròpies dels models. Per això, és necessari restablir la seua funcionalitat”.

Pujar