27 de setembre de 2020 27/9/20

L'Ajuntament engega un pla especial de conservació i manteniment dels camins rurals

L'Ajuntament engega un pla especial de conservació i manteniment dels camins rurals - (foto 1)

  La Regidoria d'Horta i Pobles de València, dirigida per Consol Castillo, a través del Consell Agrari de l'Ajuntament de València, ha iniciat un complet pla especial de conservació i manteniment dels camins rurals situats al terme municipal, que donen servici als pobles de la ciutat i als camps d'horta.

  La regidora Castillo ha assenyalat que, per a la seua delegació, "és essencial el manteniment i la conservació dels camins rurals, i per això portem ja més de 18.000 euros invertits enguany en el manteniment i en el desbrossament de prevenció d'incendis en el que portem d'estiu. El Partit Popular va deixar estes infraestructures municipals oblidades i sense cap atenció, i ara el Govern de la Nau estem netejant-los i endreçant-los.

  "Tot i ser treballs menys aparents, cal realitzar-los i implicar-se per part de l'Ajuntament perquè són indispensables per evitar inundacions, incendis i situacions d'emergència per falta de manteniment" ha explicat Castillo.

  En total seran 21 persones les que s'encarregaran de dur endavant este pla de manteniment i conservació dels camins rurals, contractats a través de la regidoria d'Ocupació i del pla EMPUJU. Concretament seran 21 peons de jardineria els que s'encarregaran a raó de 37,5 hores setmanals durant tot un any de les tasques de manteniment.

  Consol Castillo ha rebut els treballadors en les dependències municipals de Tabacalera i els ha donat la benvinguda. El personal està contractat a través de la regidoria d'Ocupació i del pla EMPUJU.

  18.000 EUROS JA INVERTITS

  Castillo ha desvetllat que este estiu ja s'han fet una sèrie d'intervencions de neteja per a previndre els incendis en les partides rurals per un import de 18.000 euros. "L'horta i els nostres pobles són una prioritat per al Govern de la Nau", ha finalitzat Castillo.

  Pujar