elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament concedeix 10.000€ al guanyador del Premi-Beca José Iturbi d'Estudis a l'Estranger

L'Ajuntament concedeix 10.000€ al guanyador del Premi-Beca José Iturbi d'Estudis a l'Estranger
  • L'exalumne premiat és Lluc Osca Ribera, qui actualment està cursant els seus estudis en una de les escoles superiors més importants d'Alemanya

  • Estes ajudes pretenen reforçar i fomentar la formació integral de l'alumnat com una inversió social

 

La Junta de Govern Local ha aprovat este matí la concessió de 10.000 € al guanyador del Premi-Beca José Iturbi d'Estudis a l'Estranger, Lluc Osca Ribera, qui actualment està cursant els seus estudi superiors en la Hochschule für Musik und Theater München, una de les escoles superiors més importants d'Alemanya.

El premiat, al seu torn, es compromet a presentar al llarg de l'any 2023 un certificat global de l'estada i aprofitament d'estudis emesos per l'escola superior en la qual hui dia cursa els seus estudis, en ell inclourà informació relativa al centre, la ciutat, el país de destinació, la data de finalització del curs acadèmic i les qualificacions obtingudes. Així mateix, haurà d'oferir un recital i una classe magistral o seminari de la seua especialitat gratuïts per a l'alumnat del Conservatori Municipal José Iturbi de València este mateix any.

A la convocatòria podia concórrer l'alumnat del conservatori que haguera finalitzat els seus estudis en els últims quatre anys, que els haguera finalitzats en el curs immediatament anterior a la convocatòria, que tinguera una mitjana d'un 7 en l'expedient acadèmic i que haguera sigut admés en una universitat, escola o conservatori estranger per a ampliar la formació.

Estes ajudes pretenen reforçar i fomentar la formació integral de l'alumnat com una inversió social i de futur que repercutirà en benefici de la societat.

Pujar