elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El jutge autoritza l'entrada dels veïns en l'edifici incendiat de València per a retirar objectes personals i vehicles

El jutge autoritza l'entrada dels veïns en l'edifici incendiat de València per a retirar objectes personals i vehicles

    El titular del Jutjat d'Instrucció 9 de València, que investiga l'incendi dels dos edificis del barri de Campanar en el qual van morir deu persones, ha autoritzat este dimarts l'entrada dels veïns als seus pisos i a l'aparcament per a la retirada d'estris personals i els vehicles estacionats, respectivament.

    El magistrat ha pres esta decisió després que la Policia Nacional li haja comunicat que esta mesura no afecta a la investigació sobre el sinistre. En qualsevol cas, esta autorització exclou expressament al pis 86 del bloc de 14 plantes on es van originar les flames, en el qual se centren les perquisicions.

    D'altra banda, l'instructor ha rebut ja el resultat de les anàlisis de laboratori realitzat per la Policia Científica per a la identificació completa de les deu víctimes mortals i ha donat trasllat del mateix a l'Institut de Medicina Legal per al seu acarament.

    El jutjat contactarà amb els familiars dels morts perquè puguen arreplegar els efectes personals i autoritzarà després el lliurament de les restes mortals i l'expedició de les corresponents llicències d'enterrament i incineració per a la celebració dels funerals, una vegada emplenats tots els tràmits.

    Pujar