elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Junta Central Fallera organitza una nova edició de la Fira del Col·leccionisme Faller el 5 de novembre

Junta Central Fallera organitza una nova edició de la Fira del Col·leccionisme Faller el 5 de novembre

  Junta Central Fallera organitza una nova edició, la dotzena, de la Fira del Col·leccionisme Faller, la trobada dirigida tant a fallers com a no fallers que siguen apassionats per col·leccionar publicacions falleres, llibrets de falla, insígnies i marxandatge, i que tindrà lloc el pròxim dissabte 5 de novembre, de 10.00 a 13.30 hores, en els jardins de la seu de Junta Central Fallera (avinguda de la Plata, 117). La jornada comptarà amb l’assistència de la Fallera Major de València, Laura Mengó, i de la seua Cort d’Honor.

  En esta ocasió, com ja es va realitzar en la passada edició al mes de febrer, que va resultar tot un èxit, Junta Central Fallera comptarà amb un punt de venda, que rebaixarà considerablement el preu del material propi, amb la fi de fomentar la participació.

  Des de la Delegació de Publicacions de Junta Central Fallera es posarà a disposició de les persones que desitgen participar, i de manera gratuïta, un punt de venda. Per a sumar-se al mateix, s’ha de contactar amb la delegació i indicar quantes taules i espai és necessari perquè es puga procedir amb temps al seu muntatge, on poder exhibir els productes.

  A la Fira del Col·leccionisme Faller es donaran cita editorials, comissions falleres, col·leccionistes privats o llibreries de segona mà que posseeixen material de les Falles de València. El termini d’inscripció per a la XII edició de la Fira finalitzarà el pròxim 31 d’octubre. Per a participar, només cal enviar un missatge de correu electrònic a publicaciones@fallas.com.

   

  Pujar