28 de novembre de 2020 28/11/20

C´s insta al tripartit a rebre les obres de l'Avinguda de Catalunya

    El regidor del Grup de Ciutadans de l'Ajuntament de València Narciso Estellés hi ha acusat al tripartit d'inacció i deixadesa a l'hora de rebre les obres de l'Avinguda de Catalunya que va executar el Ministeri de Foment i es van acabar en 2009. Amb este motiu, Estellés ha presentat una moció a la Comissió de Desenrotllament Urbà en què demana a la Demarcació de Carreteres l'esmena de les deficiències en la rotonda d'entrada a la ciutat i, una vegada fetes, el seu entrega a la ciutat.

    "La rotonda de la V-21 de la ronda nord és una de les eixides i accessos més importants de la ciutat. Des de fa set anys, estem oferint una mala imatge de la ciutat per l'enfrontament entre administracions, la local i la Central, que no han sigut capaços d'assentar-se per a solucionar-ho. I, damunt, resulta que els que exigien reparar les deficiències, PSPV i Compromís, estant en l'oposició ara callen. Un silenci còmplice perquè, almenys des de 2003, res sap l'àrea de Mobilitat, com així figura en una contestació oficial", ha explicat el regidor Narciso Estellés.

    El regidor de Ciutadans (C.s) no entén les causes de la falta d'eixa reunió i ha afirmat sobre este assumpte: "La demora a rebre l'obra es deu als informes contraris a la seua recepció però tant temps a fer-ho em pareix ja una rifada a la intel·ligència dels ciutadans. El gasto va ser de 26 milions d'euros. Es va fer un mirador que ha funcionat dos dies. No creuen que ja va sent hora de resoldre esta situació?".

    "Des de Ciutadans exigim als responsables d'ambdós institucions que se senten a parlar en una taula per a solucionar un problema enquistat des de fa set anys. Tot açò té un nom. Falta d'interés i deixadesa del regidor Grezzi. És molt dau a realitzar molts gestos i maniobres de màrqueting polític però les qüestions d'envergadura li poden", ha manifestat el regidor Estellés.

    Pujar