22 de setembre de 2020 22/9/20

InnDEA València recolza el projecte Games&Symphonies

    El concert Games&Symphonies és una activitat més de les què està desenvolupant InnDEA València dins de la seua línea d'actuació per a impulsar el sector del videojoc. En aquesta ocasió, InnDEA busca relacionar el sector digital amb el de creació musical.

    Més de 70 músics formaran l'orquestra simfònica i el cor que farà viatjar al públic a través de la música dels videojocs de diverses generacions. El director Adrián Ronda i l'arreglista Vicent Tobar han adaptat temes dels videojocs més coneguts de la mà de Juan P. Ordóñez, director i productor de videojocs i gamificació.

    InnDEA València i Made In Spain Games col·laboren amb Games&Symphonies, patrocinant un espai en el què el públic podrà conéixer el treball dels desenvolupadors i desenvolupadores valencianes de videojocs, provant inclús els seus últims treballs i una zona de realitat virtual.

    Aquest projecte de Games&Symphonies compta a més amb la col·laboració de Juegaterapia, fundació dedicada a ajudar als xiquets i xiquetes que pateixen càncer.

    Pujar