elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Horror a València: confessa a la policia que ha agredit a dos ‘sensesostre’ sota el Pont del Real, un d'ells ha mort

Horror a València: confessa a la policia que ha agredit a dos ‘sensesostre’ sota el Pont del Real, un d'ells ha mort
  • L'home els ha colpejat amb una bossa plena de pedres i posteriorment s'ha entregat en la comissaria de Ciutat Vella

En un fet escruixidor, la policia local de València ha detingut a un home que s'ha entregat voluntàriament en la comissaria de Ciutat Vella, confessant haver agredit a dos persones que dormien sota el Pont del Real al Jardí del Túria de València, segons han confirmat fonts policials.

Des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) han informat que a les 7.15 hores han rebut avís per a assistir a un home ferit, mobilitzant una unitat de SVB l'equip sanitari de la qual ha assistit a un home, de 46 anys, per traumatisme cranioencefàlic i ha sigut traslladat a l'hospital La Fe de València, on roman ingressat amb pronòstic reservat.

D'altra banda, en un avís posterior que s'ha rebut a les 8.15 hores s'informava que hi havia un home mort en el llit del riu pel que CICU ja no ha intervingut.

Després de la confessió del sospitós, les autoritats van dur a terme una cerca en la zona indicada, resultant en la macabra troballa del cos sense vida d'un home sota el Pont del Real, cobert amb una manta. Posteriorment, un altre home greument ferit va ser trobat al Jardí del Túria, a l'altura de l'Estació d'Autobusos.

D'acord amb les primeres investigacions, el presumpte autor dels fets hauria emprat una bossa plena de pedres per a atacar a les seues dos víctimes. La Policia Nacional ha assumit la responsabilitat de la investigació, mentres que la Policia Local ha acordonat la zona a la recerca d'evidències addicionals que aclarisquen este horrible succés.

Pujar