17 de gener de 2021 17/1/21

Hisenda convoca la Comissió Extraordinària per a informar sobre els ingressos del pressupost 2021 de València

Hisenda convoca la Comissió Extraordinària per a informar sobre els ingressos del pressupost 2021 de València - (foto 1)
  • Borja Sanjuán reivindica “el diàleg i el consens per a treballar per la recuperació social i econòmica de la ciutat”

El regidor d'Hisenda, Borja Sanjúan, ha anunciat que convocarà amb caràcter extraordinari la Comissió d'Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General, Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, amb l'objectiu de donar comptes sobre els ingressos del Pressupost Municipal 2021, “en línia amb el Pacte per la Reconstrucció de la ciutat de València després de la pandèmia de la covid-19 que es va aprovar el mes de juliol passat”.

L'edil ha convidat a l'oposició “a mantindre un procés de diàleg, tal com ja s'està produint amb Ciutadans” i ha animat a totes les forces polítiques “sincerament a explorar aquesta possibilitat i sumar-se a la voluntat d'acord”.

“Més si cap, davant este moment extraordinari on crec que tots compartim l'obligació d'explorar totes les opcions de consens possibles, transmetre estabilitat i ajudar a reduir les incerteses als veïnes i veïnes de la ciutat de València”, ha exposat.

Així, el responsable d'Hisenda ha manifestat que “queda a la disposició de l'oposició per a fixar data per a iniciar estes converses”. Sanjuán ha recordat que al juliol la Corporació es va comprometre a “no deixar ningú arrere per les conseqüències de pandèmia i destinar un 2,5 per cent del pressupost municipal en 2021 per a mitigar els efectes d'esta crisi i reactivar l'economia”.

D'esta manera, ha reivindicat que “l'ampli consens que aconseguim ha de mantindre's perquè puguem treballar per la recuperació social i econòmica dels valencians i valencianes, mitjançant l'aplicació del centenar de mesures que aprovem”.

Pujar