1 d’octubre de 2020 1/10/20

Gómez ressalta que Sánchez demostra amb inversions que València sí compte per al Govern d'Espanya

Gómez ressalta que Sánchez demostra amb inversions que València sí compte per al Govern d'Espanya - (foto 1)

    La candidata socialista a l'alcaldia de València, Sandra Gómez, ha assegurat que l'acord aconseguit entre el Ministeri de Foment, la Generalitat i l'Ajuntament per a finançar l'execució de les obres del canal d'accés i el túnel passant ferroviaris “ratifica que per al Govern socialista de Pedro Sánchez és una prioritat”.

    “València forma part de l'agenda política d'un Govern que ha situat als valencians i valències en el mapa de les actuacions prioritàries”, ha assegurat Gómez, qui ha destacat que aquesta operació “suposa un fort impuls per al Corredor Mediterrani”.

    Sandra Gómez ha posat en valor que siga “de nou un Govern socialista el que aposte per modernitzar les connexions ferroviàries” de la ciutat i ha posat l'accent que Sánchez és “l'única via perquè València continue avançant”. Per això ha plantejat que de la cita electoral del 28 d'abril ha d'eixir “reforçat Pedro Sánchez al capdavant de govern que sí que treballa pels interessos dels valencians i valencianes”, ha asseverat.

    “Enfront del discurs de la dreta, Sánchez demostra amb inversions que València sí importa al Govern d'Espanya”, ha reivindicat i ha lamentat que la condonació del deute de la Marina o el contracte programa per al transport “no siguen una realitat perquè el PP i Ciutadans es van aliar per a tombar els millors pressupostos de la història per a València i la Comunitat Valenciana”.

    Pujar