27 de setembre de 2020 27/9/20

Giner: “La situació d'Espanya fa que la Constitució Espanyola siga encara més necessària”

Giner: “La situació d'Espanya fa que la Constitució Espanyola siga encara més necessària” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Giner: “La situació d'Espanya fa que la Constitució Espanyola siga encara més necessària” - (foto 2)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha declarat hui que “la situació d'Espanya fa que la Constitució Espanyola siga encara més necessària i rellevant”.

  El portaveu taronja, al costat del Síndic de Cs en Les Corts Valencianes, Toni Cantó, ha recordat que “l'Ajuntament de València ha obert les seues portes per a una lectura pública la nostra Carta Magna, oberta a tots els ciutadans, arran d'una iniciativa del grup municipal Cs presentada fa tres anys”. “Ciutadans va proposar que hui, 6 de desembre, Dia de la Constitució, s'obriren les portes de l'Ajuntament de València perquè els ciutadans que volgueren pogueren llegir un article i hem aconseguit que se celebre aquest acte per tercer any consecutiu, amb el consens de tots els grups”, ha detallat.

  En la lectura, en la qual Giner ha llegit l'article 56 de la Constitució, han participat els regidors de Ciutadans a l'Ajuntament de València i altres representants institucionals, com el diputat provincial Juan Córdoba, i nombrosos afiliats i simpatitzants.

  Per a concloure, Giner ha dit: “Aquesta lectura hui cobra especial interés perquè la situació d'Espanya així ho necessita i mereix. Hi ha molts partits polítics que poden arribar a formar part del govern, que no creuen en la Constitució i que estan disposats a trencar Espanya”.

  Pujar