29 de setembre de 2020 29/9/20

Giner: "Sense model econòmic no hi ha generació de riquesa”

  • El portaveu de C's creu que els índexs de desocupació "demostren la inexistència d'un model alternatiu al de la construcció"

"Sense model econòmic no hi ha generació de riquesa, les xifres de desocupació i la precarietat laboral demostren la inexistència d'un model alternatiu al de la construcció", ha declarat el portaveu de C's, Fernando Giner, després d'analitzar les dades de desocupació, que situen a la Comunitat com la segona amb major augment de parats, després de Murcia, amb un increment de desocupats de 1,50% enfront del 0,39% de mitja espanyola.”

“Sense projecte no hi ha estratègia, sense estratègia no hi ha model i sense model no hi ha productivitat, ni riquesa i per consegüent ocupació", ha explicat Giner.

"El turisme s'està gestionant de manera molt deficitària i açò ens porta al turisme low cost. Els turistes que arriben a València gasten 93 euros al dia mentres la mitjana espanyola és de 134, quasi 40 euros més. Què deixen a la ciudad? Açò provoca la creació d'ocupació també low cost, ocupació precari", ha conclòs el portaveu de C's.

Pujar