22 de gener de 2020 22/1/20

Giner qüestiona la capacitat de la xarxa de sanejament de València davant l'alerta per fortes pluges

Giner qüestiona la capacitat de la xarxa de sanejament de València davant l'alerta per fortes pluges - (foto 1)
  • El portaveu de Cs recorda que el passat estiu la pluja va provocar el col·lapse de la depuradora de Pinedo

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València Fernando Giner ha qüestionat, després de l'alerta taronja per fortes pluges decretada a València, l'estat de la xarxa de sanejament de la ciutat.

El portaveu de Ciutadans ha recordat que el passat estiu les pluges van provocar el col·lapse de la depuradora de Pinedo i el tancament de la platja. Giner ha manifestat “preocupació” per l'estat dels col·lectors, estacions de bombament i emissaris del sistema municipal de sanejament.

“Estem en una ciutat costanera i hem de tindre especial cura amb la xarxa de sanejament i els abocaments al mar”, ha assenyalat Giner, qui ha exigit a Ribó que cuide el medi ambient “no solament només de boca i es preocupe perquè les aigües fecals no contaminen les platges”.

Per a concloure, el portaveu de Cs ha desitjat un bon servei al les Forces y Cossos de Seguretat y als serveis de neteja i jardins que "vetlen per la nostra tranquil·litat i les palían els problemes que els episodis de fortes pluges generen als veïns".

ocultar
Giner qüestiona la capacitat de la xarxa de sanejament de València davant l'alerta per fortes pluges
Pujar