22 de setembre de 2020 22/9/20

Giner: "A Podem li falta sensibilitat per a entendre el paper que juguen els pares en l'educació"

  El portaveu de Ciutadans en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha assegurat que "a podem li falta sensibilitat per a entendre el paper que juguen els pares en l'educació". Giner ha realitzat esta declaracions després que Ciutadans presentara una moció a la comissió de Desenrotllament Humà i d'Educació proposant una comissió informativa amb totes les administracions que tinguen alguna cosa a veure amb el col·legi 103 i la construcció del nou centre així com l'AMPA del 103 per a conéixer i solucionar els problemes que vagen sorgint durant les obres.

  "No entenem com Podem s'ha posat en contra d'una qüestió tan senzilla i que facilitaria la necessària coordinació entre administracions implicades i pares que coneixen la situació del col·legi 103", ha assegurat Giner. Fernando Giner ha recordat que María Oliver (Podem) és la regidora delegada d'educació.

  "Podem ha tornat a arrossegar al tripartit cap a la seua postura sectària que consistix a rebutjar tot el que ve de fora. Demanem transparència perquè els pares sàpien com evolucionen les obres del seu col·legi i María Oliver preferix donar-los l'esquena", ha dit Giner.

  El portaveu de Cs ha recordat que el col·legi 103 està format íntegrament per barracons i que el conseller d'Educació, Vicent Marzà, es va comprometre que les obres del nou col·legi s'iniciarien en el segon semestre de 2016. "Les obres encara no han començat i, al pas que van, aniran molt justes per a acabar-se en esta legislatura", ha dit Giner.

  Respecte a les obres, Giner ha destacat que les obres del col·legi necessiten de la coordinació de totes les administracions implicades. "L'experiència dels professors i pares del 103, que porten 10 anys en este centre íntegrament de barracons, ha de ser aprofitada i per això vam proposar una comissió informativa on s'aprofite el 'know how' d'ells", ha explicat Giner.

  Pujar