elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Giner denuncia l'aliança entre Compromís, ERC i la CUP en el Congrés dels Diputats per a detindre l'ampliació del Port de València

Fernando Giner, Ciudadanos
Fernando Giner, Ciudadanos
  • El portaveu de Cs considera que la petició presentada pels tres partits “no atén motius mediambientals i sí de suport al Port de Barcelona enfront del de València”

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat l'existència d'una Proposició no de Llei (PNL) signada per Compromís, ERC i la CUP per a reconsiderar l'ampliació nord del Port de València. La iniciativa es va presentar en el Congrés dels Diputats el 20 d'octubre.

El portaveu de Cs ha considerat que “aquesta aliança no atén motius mediambientals i sí de suport al Port de Barcelona, enfront del de València”. “No s'entén la preocupació d'ERC i CUP pel possible impacte mediambiental de l'ampliació del Port de València”, ha criticat.

Sobre aquest assumpte, Giner ha qüestionat “per què Compromís no presenta, la mateixa moció a l'Ajuntament de València i què pensa d'aquesta acció el PSPV”.

Per a concloure, el portaveu taronja ha recordat la seua postura sobre l'ampliació del Port de València: “Si Ribó demostra objectivament el mal mediambiental al nostre patrimoni natural i la correlació amb la degradació amb les nostres platges del sud, canviaré la meua opinió i li donaré la raó. Però, de moment, no veig més que una intenció de fer mal als interessos de València i donar suport als de Barcelona”. 

Pujar