elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Giner acusa Ribó de "llavar-se les mans" en Fira València

Giner acusa Ribó de "llavar-se les mans" en Fira València - (foto 1)

    El portaveu de Ciutadans en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, hi ha acusat a Joan Ribó de llavar-se les mans en Fira València. "El desistiment de funcions de Ribó, que és el president del patronat de Fira València, és alarmant. S'ha llavat les mans. Ha incomplit les seues promeses sobre els terminis de constitució de la nova societat, ha incomplit el període de concessió del recinte firal passant de 50 a 99 anys i ha incomplit el compromís que l'Ajuntament tindria un 10% de la nova Fira València", ha dit Giner.

    El portaveu de Cs ha recordat que Joan Ribó va anunciar el 10 de maig de 2016 un full de ruta que contemplava que a la tardor de l'any passat estarien aprovats els decrets necessaris per a la creació de la nova societat, a principis de 2017 començaria la dissolució i a l'estiu es realitzaria el procés competitiu. "La falta de lideratge de l'alcalde ha provocat que no s'haja complit cap de les fites anunciats", ha dit Giner.

    "Al desistiment de funcions de Ribó se suma els problemes del tripartit amb el nou canvi de criteri de Compromís. Al maig de 2016, tant el conseller Climent com Ribó, van protegir una estructura de la nova societat de Fira València amb el 60% privada i el 40% pública i ara ho rebutgen. La inestabilitat que han generat suposarà un nou retard en la nova Fira València, la qual cosa torna a demostrar el seu escàs interés a fomentar l'activitat econòmica i l'ocupació", ha conclòs Giner.

    Pujar